Despre mine

Arta este modul meu de a ma exprima si asez odata cu ea pe suportul de lucru trairile mele, sentimentele mele.
Viata mea este un haos, atat de rar controlat, dar gasesc mereu scurtaturi care sa ma scoata cat mai aproape de idee, de timpul scurt de lucru pe care il detin.
Fiecare zi o iau ca pe o provocare, sa fiu ceea ce sunt, iar de multe ori sunt ceea ce creez.

Imi este greu sa aplic un stil anume, simt ca nu sunt limitata de nimic si astfel nu ma plafonez.
Nu am un stil si nu sunt sustinatoare a unuia, pentru ca nu ma adresez doar unui tip de persoana, ci oricarui iubitor de arta si frumos.
Am preferat mereu sa desenez cu mana, sa intru in simbioza cu suprafata mea de lucru, sa las mana libera sa deseneze tot ce simt eu, in detalii.
Diversitatea este benefica, versatilitatea formelor, materialelor si a culorilor contribuie la satisfactia de a face ce iti place.

Experimentez tot felul de abordari grafice, picturale, sculpturale, imi place sa explorez, sa ma redescopar in fiecare lucru pe care il creez.
Sunt o autodidacta in tehnicile bijuteriei dar si a ilustratiilor.
De-a lungul vietii, creatia mea a trecut prin toate fazele, hranindu-ma cu multe stiluri artistice; am inceput la varsta copilariei cu designul vestimentar, ulterior am experimentat si imbunatatit stilul pictural al picturii de sevalet, iar odata cu primii ani ai liceului pana la finele facultatii am slefuit tehnica picturii murale in care m-am specializat. Am continuat pictand ceramica, mobilier si sticla, apoi, dupa o pauza lunga si coplesitoare, am reusit sa ma intorc acolo unde ma regasesc cel mai mult, in arta si de data aceasta, cu gandul de a fi cat mai aproape de iubitorul de arta. Acum simt ca mi-am gasit calea si vreau sa evoluez.

Ma conectez la emotii atunci cand lucrez, iar lucrarile mele reprezinta nu numai reflectia mea ci si a ceea ce se intampla in interiorul meu, dar si ceea ce captez din afara mea. Prin asta reusesc sa fac legatura cu ceilalti.
Legatura dintre creator si purtator este esentiala.
Lucrarile mele isi traiesc propria viata, iar o parte din mine stiu ca va rezona prin ele.

Bijuteria unicat are valente artistice si satisface setea de concept original al femeilor.
Bijuteria mea este un suflu artistic si nu o simpla podoaba, este o forma care este strict legata de personalitatea celei care o poarta. Bijuteria creata de mine face legatura lumii interioare cu cea de la exterior, iese din conventii si implica uneori dorinta de a te autodepasi. Perceptia ei vizuala nu este de multe ori suficienta si este completata de personalitatea purtatorului.

Adriana Rosu