Despre produse

 

bijuteriaBijuteria

Atitudinea ta defineste bijuteria creata de mine. Infinitele posibilitati de a le purta este scopul principal urmarit de mine atunci cand le concep.
Nu porti o bijuterie oarecare si, in consecinta, nu esti o femeie oarecare.
Latura de a experimenta este explorata la diferite niveluri, in functie de stilul tau personal.
Daca alegerea bijuteriei conventionale nu implica nici o doza de risc, purtarea bijuteriilor unicat implica o doza de extravaganta, ce depaseste de multe ori orizontul de asteptare al celor din jur.
Bijuteriile pe care le creez sunt unicat, modelate si pictate manual. Cele mai multe, sunt create din argila modelatoare, un material cu uscare la aer ce capata rezistenta ceramicii arse dupa ce este complet uscata. Acesta este alcatuit din luturi naturale si minerale, nu este toxica si nu produce alergii.
Pictarea lor se face cu ajutorul culorilor acrilice, care la final sunt sigilate cu un lac cu aspect lucios (portelanat) sau semi-mat.
Autenticitatea intregului proces de creatie se poate vedea uneori in micile imperfectiuni ale obiectului.
Imi place sa aduc cat mai aproape de corpul uman natura, asadar folosesc de multe ori in completarea lor multe pietre naturale, cu sau fara pretiozitate, scoici, melci, bucati de lemn sau de sticla, atinse de valurile agitate ale marii.

Recomand sa nu fie purtate atunci cand avem de-a face cu activitate grea, pentru a fi evitata pe cat posibil situatia de a fi lovite de obiecte dure. De asemenea, evitati expunerea indelungata la o sursa de apa.
Prinderile si accesoriile metalice folosite isi pot schimba aspectul. La categoria bratari & inele, pentru ca nu folosesc un sablon atunci cand le creez, marimile pot varia si am rugamintea ca oricare dintre aceste doua produse sa nu fie fortate atunci cand sunt introduse pe brat, respectiv deget. Daca marimea aleasa nu este potrivita pentru tine, sau ai oricare alta nemultumire legata de un produs, acesta poate fi returnat in termen de 14 de zile de la achizitionarea lui.

Bijuteriile din margele si fetru, sunt cusute manual, folosind margele din sticla, lemn, pietre naturale si materiale compozite. Sunt usor de purtat si pot fi usor asortate la orice tinuta.

decoratiuniDecoratiuni

Imi plac obiectele finite, la care sa lucrez cap coada, sa il rasucesc pe toate partile, sa il ridic in mana si, intr-un final, sa ii gasesc o utilitate, o functionalitate, chiar si aceea de a innobila un loc.
Mi-am facut curaj sa incep acest proiect si sa il conturez usor usor.
Argila a fost un material la indemana, si in plus, maleabilitatea lui mi-a facut imaginatia sa zburde, sa las loc fanteziilor si formelor care ar umple de magie o casa.
Cutiile, micul mobilier, obiectele decorative de tot felul isi au loc in locuinta, dar mai ales in suflet.
Ca in cazul bijuteriilor, recomand a nu se expune timp indelungat la apa si a se sterge imediat dupa contactul cu aceasta.

 

 

grafica si ilustratiiGrafica & ilustratii

Imi plac povestile, iar atunci cand cuvintele nu ma ajuta, aceste doua tehnici o fac. Consider esentiala maniera in care este pusa in imagine o poveste.
Grafica si ilustratia nu sunt doar tehnici, ele au nebanuitul dar de a povesti si a deschide viziuni privitorului, de a-l face sa se transpuna in universul lor plastic.
Folosesc acuarele, guasa, tusuri, acrilic, cerneala de mai multe tipuri, iar hartia difera de la o tehnica la alta. Culorile pot avea o stralucire fina sau o maticitate catifelata. De multe ori, aplic tehnicile mixte pentru ca imi permit joaca cu diferitele intensitati ale materialelor folosite. Nu am o foarte mare experienta in aceste tehnici, dar vad un inceput in orice si o evolutie, ceea ce ma face fericita ca reusesc sa ma exprim in atatea moduri.

 

pictura-pe-panzaPictura pe panza

Nu stiu cate motive vezi tu in a iubi pictura, dar stiu ca explorand-o iti da motive sa o faci.
Arta nu este facuta sa fie inteleasa, explicata si descifrata in cuvinte, doar trebuie sa te faca sa simti ceva, si nu asupra operei in sine, cat asupra propriei persoane.
Prin arta te vezi, te intelegi, te accepti.
Am pictat mult timp in ulei, dar acum ma axez mai mult pe culorile acrilice, pentru ca iti ofera mai multa flexibilitate in tehnica.
Panzele pictate nu necesita inramare si se pot intretine cu o carpa umezita.
Incerc sa-mi creez picturile cu gandul de a da, fara a primi nimic la schimb.